tiistaina, elokuuta 22, 2006

Terve flikat

Mä kans tutustuun tähän meirän plokihin nyt ehtoolla. Laitoon tuanne profiilihin jotaki, ja innostuun kirijoottamahan sinne niin palijo, jotta ei sitte mahtunu kun luannekuvaus näkyvihin. Pakkohan soli sitte jotaki karsia. Pitkin hampahin tiätysti. Pohojalaanen ei tunnetusti ota sanojansa takaasin.

Mun miälestä sanastorojektin ohella me voitaas kirijootella ihan arkipäivääsiä asioota tänne plokihin. Kaikenlaasta oleellista ja olematoonta. Olis hauska lukia toistemma sattumuksista ja otteluusta elämän kans.

T.Laihian flikka

3 kommenttia:

Laihian flikka kirjoitti...

Moon niin hätäänen, jotta mun pitää jo heti kommentoora äskeestä viästiä :)

Mä ensin ihimettelin, kun mun viästi ei tullu heti näkyvihin. Mä ajattelin, että mihinä soon ny lymmys ja mitä jos se on lähteny johonki aiva väärähän paikkahan. Mutta tuli se sitte sinne mihinkä pitikin.

Niin mitä tootta miältä mun eherotuksesta tän plokin luantehen suhteen? Mun miälestä pohojalaanen ploki saa kertua myäs pohojalaasten elämästä ja ajatuksista. Tiätysti sanontojakin olis mukava koota johonkin paikkahan. No ehkä me kattotahan aijan kans mihinkä tämä tästä kehkeytyy.

Seinäjoen flikka kirjoitti...

Kuule Laihian flikka, sullon hyvä eherootus tän plokin luantehesta. On vaikia kuvitella, notta elämäs olis mitään kiinnostavampaa ku pohojalaasten elämä ja ajatukset. Varsinkin, kun meitä on siunattu tällaasella kyvyllä ilimaasta ajatuksiamma ja vielä tällaases välinehes, josta muukki näköö, mitä me asioosta tuumatahan.

Mä kans vähän kirjootin lisää tuahon mun rofiilihin. Sellaanen tuli viälä miälehen notta täs plokis on asetus, notta kommentit tuloo meille ensin sähköpostihin ennenku me voiraan ne laittaa näkyvihin. Tämä koskee siis kaikkien muiren viästejä, meirän omat ei tiätenkään vaari mitään sensuuria.

Jalasjärven flikka kirjoitti...

Moon kuulkaa flikat aiva samaa mieltä. Meirän elämäshän ny sattuu ja tapahtuu kaikenmoista mielenkiintoosta, notta onhan se kauhia vääryys jonsei me päästä johonki niitä julukisesti retostelemahan.

Minen ny täritä tämän enempää kirijoottaa, isoon kaupungin humu kutsuu. Mutta jatketahan samahan hyvähän mallihin! Niinku vanha sanonta kertoo, että "vaikka keskinkertaasta yrittää niin erinomaasta pakkaa tulemahan".