tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Pohojalaasmiähen suusta totuus...

Soon kulukaa niin, jotta pohojalaasisännän suusta kuuloo totuuren niin hyväs kun pahaskin. Siitä soon omialtaanen.

Täs yks aamu ennen töihin lähtyä mä ajattelin tällätä ittiäni vähä enempi ja laitoon oikeen uutta huulikiiltua. Kysyyn sitten isännältä, miltä näyttää.
Se totes, jotta "mun miälestä tua näyttää ny aiva siltä, jotta sä olisit syäny oikeen rasvaasta ruakaa."
En tiärä sitte, tohorinko enää laittaa sitä tököttiä tai ainakin pitää olla sitte vähä säästeliäämpi sen kans. Mutta on se hyvä, jotta tuanki ny sitte tiätää. :)

Terveesin Laihian flikka

6 kommenttia:

Seinäjoen flikka kirjoitti...

Siinon kyllä riskinsä ku pohojalaasmiäheltä kysyy miälipirettä. Ainakin on hyvä tiarostaa, notta saa kuulla suaraa puhetta, pohojalaasen lokiikallahan se menöö niin, notta jos kysytähän miälipirettä, se annetahan ja suaraan, mitä sitä kiärtelemähän. Erehryyn kans kerran kysymähän entiseltä miäheltäni jotaan ulukonäköhön liittyvää, ku olin laittanu joe blascot naamahan. Sain kuulla muistuttavani aavetta. Miäs painotti aave-sanaa viälä jollaki kirosanalla. Sen kommentin jäläkehen oli pakko myäntää, notta tais olla vuarenaikahan (kesä) nähären liian vaalia väri naamas, mutta sanoma olis menny perille vähän laimiammilla ilimaasuullakin.

Jalasjärven flikka kirjoitti...

Ei sen välttämättä tarvi Pohojalaanen mies olla jotta totuuren sana kuuluu. Ostin täs vähä aikaa sitte uutta kynsilakkaa ja erehryyn sitte kysymähän miltä se mun kynsis näyttää. "Niinku kuivunutta verta" oli vastaus...

Laihian flikka kirjoitti...

Ny kun tuli nuasta miähistä puhetta, niin mitä mieltä ootta BB:ssä konhaalevista pohojalaasista? Siälähän on kaks seinäjokista ja yks jokon lähtöösin Ähtäristä.
Puhuun justihin isännän kans täs yks päivä siitä, jotta onko ne meirän mielestä pohojalaasen oloosia.
Mun miälipire on se, jotta se vaalia Jarkko näyttää ulukonäöllisesti pohojalaaselta(siis ennenku se kynii sen ihimeellisen hiuskuantalon ittellensä) . Se Timo joskus aina puhuu pohojalaasista ja niiren luantehenpiirteestä ja muusta, jotta se on ainaki ylypiä juuristansa ja tua ne esihin. PIstehet siitä.
Mutta luanteheltansa ne ei mun miälestä vastaa stereotyyppistä kuvaa pohojalaasmiähestä.

Seinäjoen flikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Seinäjoen flikka kirjoitti...

Leherestä luin, notta BB:ssa on pohojalaasia. Sen kummemmin en oo tapahtumia seurannu, joten en oikeen osaa vastata Laihian flikan kysymyksehen.

Jalasjärven flikka kirjoitti...

Minen oo myöskää niin kattonu sitä BB:tä, jotta osaasin teherä mitää syväluotaavia analyysiä niistä tyypeistä. Sen verran oon kattonu jotta kuulin notta ainaki yks niistä puhuu jonkin verran pohojalaasta.